Yeni keşfim: Romwe.com

Geçenlerde internet de gezinirken birkaç online alışveriş sitesi keşfettim. Sitelerden biri de Romwe.com. Site de giyim, aksesuar, kozmetik adına bir çok ürünü bulabiliyorsunuz. Üstelik zaten uygun olan fiyatları indirimle birlik de çok daha uygun fiyatlara gelebiliyor. Ancak o kadar çok ürün yelpazesi var ki ucuza kurtulabileceğinizi hiç sanmıyorum :) Romwe.com 'a üye olduğunuzda ise ilk alışverişinize %60 indirim uygulanıyor. Böylece alışveriş çok daha cazip bir hale geliyor.


Site oldukça güvenli. Kayıt esnasında ve daha sonrasında TC kimlik numarası istenmiyor. Sitede türkçe dil desteği yok. Ancak internet seçeneklerinizden Türkçe diline çevirirseniz alışveriş daha kolay ve keyifli bir hal alıyor. Ayrıca nerede yaşarsanız yaşayın. Türkiye için 50$ ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo mevcut. Daha az tutarlar için 15.99$ ödüyorsunuz. Sipariş verdiğiniz ürünler 20 gün içinde elinizde oluyor. Eğer ben o kadar bekleyemem, siparişim daha erken gelsin derseniz ek ücret ödeyerek ekspres kargo ile daha kısa sürede ürünlerinize ulaşabilirsiniz. Yurt dışı alışverişi olduğu için kapıda ödeme seçeneği yok. Kredi kartı veya Paypal ile alışveriş yapabiliyorsunuz. Elinizde kupon kodu varsa onu da kullanarak alışverişiniz çok daha hesaplı oluyor. Büyük meblağlarda alışveriş yapmadığınız taktirde ürünleriniz gümrükten sorunsuz bir şekilde geçiyor. Ancak büyük meblağlarda alışveriş yaptıysanız ürünler bölünmüş paketlerde elinize ulaşıyor.


Yukarıdaki bölümü doldurduğunuzda Romwe.com'a kolaylıkla üye olmuş oluyorsunuz. Geriye ürünlerinizi seçip alışverişinizi tamamlamak kalıyor.



Ben bir kaç ürünü gözüme kestirdim bile. Beğendiklerimden biri de yukarıdaki resimdeki mavi elbise. Ürüne buradaki linkten ulaşabilirsiniz. En kısa zamanda siparişimi verip sizlerle de buradan paylaşacağım.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.