Topicrem Soothing Fluid Face Cream - Yatıştırıcı ve Nemlendirici Krem


Eğer ki siz de benim gibi Yağlı/Karma bir cilt tipine sahipseniz o halde yazımı sonuna kadar okumanızı öneririm. Topicrem karmadan yağlıya eğilimli ciltler için yatıştırıcı ve nemlendirici krem, uzun zamandır severek kullandığım bir ürün oldu. Yüksek hassasiyete sahip bebekten, yaşlıya tüm cilt tiplerinin rahatlıkla kullanabileceği bir ürün. Yüksek toloransa sahip ciltlere, özel olarak geliştirilmiş bir bakım ürünü. Toleransı minimuma indirmek için dikkatlice seçilmiş az sayıda aktif içerik ile formüle edilmiş.

Ürünün vaad ettikleri;
  • Allantoin; kızarıklık görünümü ve yangı hissini yatıştırır.
  • Gliserin; nemlendirir ve cilt bariyerini korur.
  • Soothing Fluid; yatıştırır, nemlendirir, ciltte istenmeyen parlaklığı giderir ve korur. Ciltte esneklik ve rahatlık kazandırır.

Ürün, hafif bir yapıya sahip. Cildimde ağırlık hissi yaratmıyor. Biraz akışkan bir yapısı var. Kremi, yağlı bir yapıya sahip olmadığı için sabah/akşam temiz cildime uyguluyorum. Cildimde artı bir yağlanma yapmıyor. Nemlendirmesi bana yeterli geldi. Özellikle epilasyon sonrası uyguladığımda, sızıyı hafifletiyor ve kızarık görünümünü azaltıyor. Yağsız yapıda bir nemlendirici arayışındaysanız, bir şans verebilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.