Mizon Oh!Shy Color Tint Lip Pen - Dudak Kalemi (Coral Pink)

Kore kozmetik ürünlerini sevmeyen var mı? Bugün blogumun konuğu Mizon markasına ait Oh!Shy Coral Pink isimli dudak kalemi. Öncelikle çok şirin bir ambalaja sahip. Üzerinde dudak kalemiyle aynı renkte, ay, yıldız, roket ve gezegen çizimleri var.



Asansörlü açılır dudak kaleminin, arka tarafında kalemi dudağa kolaylıkla dağıtmaya yarayan, sünger bir fırçası ve kalemtraşı mevcut.


Dudak kaleminin rengi turuncuya dönük mat bir pembe. Pigmentasyonu çok yüksek. Uyguladığımda rengini tek seferde veriyor. Mat yapıya sahip olmasına rağmen, dudağa çok kolay uygulanıyor. 


Ürünü ister tüm dudağınıza, isterseniz de Kore kadınlarının yaptığı gibi, sadece dudak içinizi tonlamak için kullanabilirsiniz. 


Dudak kaleminin rengi, daha çok yaz aylarında kullanmak için uygun. Ancak ben kış aylarında, farklı renge sahip rujlar ile rengini karıştırarak da kullanıyorum.

Ürünün bir ara Nixie Kore Kozmetik web sitesinde satışı vardı. Şuanda olup olmadığını tam olarak bilmiyorum. Eğer denk gelirseniz denemenizi tavsiye ederim.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.