Flormar Trible Action Maskara

Madam10.com'un göndermiş olduğu Flormar Trible Action maskarayı hemen denedim ve etkilerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Öncelikle oldukça şık bir ambalaja sahip ve gösterişli duruyor. Flormarın  yenilenen tasarımlarını ve ürünlerini her geçen gün daha çok beğeniyorum.


Triple Action maskara, inovatif fırçası ve özel formülü ile üç farklı maskara olarak kullanılabiliyor. Yenilikçi tasarımı ile isteğe göre uzatıcı, kıvırıcı ya da hacim verici etki sağlıyor.


Maskaranın üzerindeki Twist yazan kısmı sağa doğru çevirdiğinizde istediğiniz konuma getirerek kolaylıkla uygulayabiliyorsunuz. Hangi ayarda kullanırsanız kullanın, kirpiklerde yapışma olmuyor.


Maskara kauçuk bir fırçaya sahip. Pigmentasyonu başarılı. Oldukça siyah bir renk veriyor. İçerdiği Argan Yağı ve Zeytinyağı ile kirpikleri pürüzsüzleştirirken, aynı zamanda besliyor ve güçlendiriyor.


Fotoğraflarda her ayarda fırçanın nasıl görünüm değiştirdiğini göstermeye çalıştım. Umarım başarılı olmuşumdur. Fırça kıvrılarak kirpiklere istenilen etkiyi vermeyi hedefliyor.


Daha kıvrık ve daha hacimli kirpiklere sahip olmak için başlığı, orta ve en son seçeneğe ayarlayarak sahip olabilirsiniz.


Kıvamı çok akışkan değil. Fırçaya tek seferde yeterli miktarda ürün geliyor. İnce ve ergonomik yapısı sayesinde kolay uygulama sağlıyor.


Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.