English Home Hand Creme (Rose) - El Kremi (Gül Kokulu)

Küçük ambalajlı bakım, kozmetik vs. ürünlerini kim sevmez ? Çantaya atıp çıkmalık, fazla yer kaplamayan ürünleri seviyorum. Hele ki bir de işe yarıyorsa, verdiği vaadleri yerine getiriyorsa bittikçe alırım. English Home'a ait el kremleri de sevdiğim ürünlerden.


Ambalajının sevimliliği ile dikkatleri hemen üzerine çekiyor. Mağazada sadece gül kokulu olan vardı. Hemen 2 tane aldım. Kapağı iki çevirmeyle açılıyor. Bu nedenle çantaya koyarken dikkatli kapatmak gerekiyor. Ürün 12 ml'lik tüp ambalajda. Ancak öyle çabuk bitmeyen bir krem.


Oldukça koyu bir kıvama sahip. Çok az bir miktar almama rağmen, ürün içerisindeki gliserin sayesinde ellerimi yumuşacık yapmaya yetiyor. Verdiği nem ise uzun süre ellerimde kalıyor. Gül kokusu öyle rahatsız eden ağır kokulardan değil. Aksine hafif, naif bir kokusu var. En sevdiğim yanı ise içeriğinde paraben olmaması. Son olarak yanış hatırlamıyorsam indirimsiz 4 TL gibi makul bir fiyatı vardı. Bu fiyata alınabilecek çok da başarılı bir el kremi. Denemediyseniz tavsiye ederim.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.