Shiseido ULTIMUNE Power Infusing Concentrate - Yüz Serumu

Shiseido ULTIMUNE yüz serumu cildin çok yönlü savunma gücünü sağlayan Langerhans hücrelerinde azalan savunma fonksiyonunu artırmaya yönelik olarak çalışan bir serum. Bu konsantre; yaşlanma belirtilerine, iç ve dış etkenlere karşı, cildin çok yönlü savunmasını artırır ve cilt fonksiyonlarınız en iyi potansiyeline ulaştırır.


Her cilt tipinin rahatlıkla kullanabileceği bir ürün olup, kullanılmaya başlandığı günden itibaren, cildinizdeki 3 temel alanda mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlıyor: Cilt yüzeyiniz anında daha pürüzsüz, esnek, doğal ve nemli hale gelirken 1 haftada cilt tonunuz daha parlak, ışıltılı, dengeli ve berrak oluyor.



4 hafta sonunda cilt hatlarınız ise daha az kırışık, daha az ince çizgili, çok daha esnek ve sıkı görünüme kavuşuyor.  Ultimune Power Infusing Concentrate, cildin 4 ana gücünü artırmak için çalışıyor. Yaşlanma belirtilerine karşı direnç gücü, iç ve dış etkenlere karşı koruma gücü, tüm cilt hücrelerinde yenileme gücü ve cildin çok yönlü savunmasında dayanıklılık gücü kazandırarak cildin bağışıklığını aktive ediyor.


Ben ürünü yaz aylarından beri temiz cildime sabah akşam uyguluyorum. Cildimdeki değişim kullanmaya başladığım ilk haftadan itibaren fark ediliyor. Cildim daha aydınlık ve pürüzsüz görünüyor. Cildimin tüm nem ihtiyacını iki pompa serum giderebiliyor. Çok miktarda kullanmama bile gerek yok. Bu nedenle ürün israfı da olmuyor. Ürünü uzun süredir kullandığımdan ince çizgilerim yok oldu. Mimik çizgilerim de ise azalmalar oldu. Ürünün tek dez avantajı fiyatı. Biraz daha makul bir fiyatı olsaydı tekrar tekrar alacağım bir ürün olurdu.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.