Nivea Dry Comfort Plus Deodorant

Uzun zamandır kullandığım Nivea Dry Comfort Plus serisine ait pompalı sprey ve roll-on bugünkü konumuz. Genel olarak Nivea markasının hemen hemen çoğu ürününü çocukluğumdan bu yana severek kullanıyorum. Deodorantlarının tende bıraktıkları o temiz, hafif ve pudramsı kokusuna bayılıyorum.


Dry Comfort Plus roll-on, 48 saat etkili antiperspirant formülü sayesinde gün boyu etkili kuruluk sağlıyor. Doğal ve hoş kokulu bir parfüm içeriyor. Formülünde alkol, boya ve koruyucu madde bulunmuyor. Gün boyunca temiz kokusu devam ediyor. En sevdiğim yanı ise kısa sürede kuruduğundan kıyafetimde leke bırakmıyor.


Dry Comfort Plus pompalı sprey ise, özellikle aerosol spreylerin içeriğinde bulunan sıkıştırılmış olan gazlardan rahatsız olan kullanıcılar için ideal bir ürün. İçeriğindeki mineral özleri ile gün boyu etkili koruma sağlıyor. 48 saat ter kokusuna engel oluyor.



Hafif  yapısı ve pudramsı hoş kokusu temizlik hissi uyandırıyor. Cilde herhangi bir yan etkisi yok. Özellikle yaz aylarında elim başka ürünlere gitmiyor. Kıyafet veya cilt üzerinde leke bırakmıyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.