Mediwell Dudak Bakım Kremleri

Yaz, kış vazgeçilmezim olan dudak bakım kremlerime son zamanlarda katılan, Mediwell dudak bakım kremlerinden biraz söz etmek istiyorum. Gerek minik ambalajlarıyla, gerekse kokularıyla ilk bakışta kendilerini sevdiriyorlar. Her bir dudak bakım kremi 5 ml'lik ambalajlardan oluşuyor.


Mediwell dudak bakım kreminin, kavun, çilek, tutti frutti ve muz olmak üzere 4 ayrı çeşidi bulunuyor. Küçük, plastik kavanoz görünümlü ambalajlarıyla tam da çantaya atıp çıkmalık ürünler. Kapakları siz açmadığınız sürece açılmıyor ve böylelikle akma, dökülme, bulaşma yapmıyor.

Mediwell dudak bakım kreminin içeriğindeki Shea Butter, Vitamin E, Besswax ve Sweet Almond Oil ile dudakları beslerken aynı zamanda koruyup, onarıyor. Dudak kremlerinin parlak bir bitişi var. Bu nedenle uygulandığında ışıltılı dudaklara sahip oluyorsunuz. Ben ürünü küçük ruj fırçam ile uyguluyorum. Böylelikle hijyen açısından da içim rahat oluyor.


Shea Butter

Shea (Karite) ağacının meyvesinden elde edilir. İçeriğindeki yüksek miktarda A ve E vitamini sayesinde ciltteki çatlak ve yara görünümünü iyileştirir, cildin ipeksi bir görünüme kavuşmasını sağlar.

Vitamin E

Yağda çözünebilen bir vitamin türüdür. Kolajen üretimini artırarak bağ dokusunu güçlendirir, cildi sıkılaştırır, daha canlı bir görünüm kazanmasını sağlar.

Beeswax
Apidae familyasından bal arılarının peteklerinden elde edilir. Doğal yumuşatıcı ve kıvam artırıcı olarak kullanılır, cilt ve çevre arasında bariyer oluşturarak koruma sağlar.

Sweet Almond Oil
Prunus amygdalus var.dulcis (Badem) meyvesinden elde edilir. E vitamini açısından oldukça zengin ve yararlıdır. Hassas ve kuru ciltleri besler, cildin yumuşak kalmasını sağlar.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.