Loreal Paris Skin Perfection Yorgunluk Karşıtı Nemlendirici Krem

Bugün hafif mi hafif yapıda bir ürünle sizlerleyim. Loreal Paris Skin Perfection yorgunluk karşıtı nemlendirici krem, makyaj yapmak istemediğim ama dışarıya çıkacağım zamanlarda elimin sürekli gittiği bir ürün. 


Loreal Paris Skin Perfection Yorgunluk Karşıtı Nemlendirici Krem Özellikleri;
  • Renkli mikro kapsüller; Yorgun, soluk ve eşit olmayan cilt tonuna karşı, cilt rengine mükemmel şekilde uyum sağlayarak yorgunluk izlerini anında kapatır, ışıltılı cildi ortaya çıkarır.
  • Vitamin E; Cildi 24 saat boyunca nemlendirir ve ferahlatır.
  • Perline-P; Uzun süren kusursuzlaştırıcı etki için gözenek görünümünü azaltır, cilt tonunu eşitler ve cilt kalitesini gözle görülür şekilde artırır.
  • GKF 20; Güneşten gelen zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı cildi korur.

Ne fondöten ne de BB krem gibi bir yapıya sahip. Çok ince, cildi yormayan, içerisinde minik tanecikler içeren bir yapısı var. Kapatıcılığı çok az. Zaten kremin vaadi, kapatıcılıktan ziyade cildin rengini düzenleme. Krem normalde beyaz renkli. Ancak yüze yedirdiğinizde rengi, ten rengine dönüşerek cildinizle örtüşüyor. Yani her cilt rengine uyum sağlayan bir yapıya sahip.


Normalde soluk, mat ve renk eşitsizliği olan, yorgun görünümlü bir cildim var. Kremi uyguladığımda cildim, daha canlı, parlak ve sağlıklı bir görünüme kavuşuyor. Altından nemlendirici uygulamaya dahi gerek duymuyorum. Çünkü nemlendirmekte gayet başarılı. Üstelik nemlendirirken GKF 20 ile güneşin zararlı etkilerine karşı koruma da sağlıyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.