Garnier BB Cream Göz Roll-On (Orta Ton)

Uzun süredir kullandığım, bitmesine yakın olan Garnier göz roll-on bugünkü blog konuğum. Ürünün iki tonu mevcut. Bendeki orta tonlu olanı. Mini minnacık 7 ml'lik bir ambalaja sahip.


Göz altlarım biraz sorunlu olduğundan kapatıcı kullanmadan maalesef ki yapamıyorum. Garnier kapatıcı da günlük olarak severek  kullandığım bir ürün. Ucundaki bilyesi sayesinde uygulama esnasında soğuk etkisi ile rahatlama sağlıyor.


Göz altlarınız çok problemli değilse kapatıcılığından memnun kalabilirsiniz. Ancak çok problemliyse kapatıcılığı yeterli gelmeyecektir. Ürünün nemlendirici etkisi olduğu için ayrıyeten göz altlarımı nemlendirmeye gerek duymuyorum. Kuru bir cilde sahipseniz öncesinde nemlendirici uygulamanızda fayda var.


İnce bir yapıya sahip. Bu nedenle uygulaması kolay ve hemen dağılıyor. Göz altında gün içinde çizgilenme yapıyor. Buna da transparan bir pudra ile üstünden geçerek engel oluyorum. Günlük hafif gözü yormayan bir kapatıcı arayışındaysanız Garnier BB cream göz roll-on'u size önerebilirim.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.