Ziaja Keçi Sütü El ve Tırnak Bakım Kremi

Kış aylarında cildinizi soğuklardan korumak için neler yapıyorsunuz?  Ben cildim bu aylarda daha hassas ve kurumaya yönelik  olduğu için vücut losyonumu, dudak ve yüz nemlendiricimi, el kremimi eksik etmiyorum. Ziaja Keçi sütü el ve tırnak bakım kremi de kullandığım ürünlerden bir tanesi.  Keçi sütü anne sütüne eş değerde bir besin olup, içerisindeki birçok besleyici protein, vitamin, minarel ve yağ asitleri bakımından zengindir. Ziaja keçi sütlü el ve tırnak bakım kremi de cildi oldukça besleyen ve nemlendiren bir ürün.


 Ziaja keçi sütü el ve tırnak bakım kremi, yoğun cildi derinlemesine nemlendiriyor ve daha yumuşak ve esnek bir deriye ulaşmamızı sağlıyor. Yoğun kurumuş ve yıpranmış ellerde, dış deriyi yeniden canlandırıyor ve kaba deriyi yumuşatıyor. Ayrıca tırnakların güçlenmesine yardımcı olurken, onların bölünmelerini ve kırılmalarını engelliyor.


Krem 80 ml'lik bir ambalajda bulunuyor. Orta yoğunlukta bir kıvama sahip. Uygulandığında cilt tarafından çabuk emiliyor. Ellerde yağlı bir his bırakmıyor. Az miktarda kullandığımda dahi ellerimi çok iyi nemlendiriyor. Henüz denemediyseniz Prokozmed web sitesinden bu ürün ve dahasına ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.