VITACREME B12 Regenerative Cream

Yurtdışında adından epeyce bahsedilen,satış rekorları kıran bir ürün olan Vitacremeb B12.Mucizevi pembe krem olarak nam salmış bir çok cilt sorununu ortadan kaldıran,özellikle güneş yanıkları üzerinde etkili sonuçlara ulaşılan bir ürün.


Firmanın belirttiğine göre ;Regenerative Creme, B12 vitamini ile formüle edilmiş tüm cilt tipleri için 24 saat etkili yenileyici bir krem.Özellikle kurumuş,esneklik ve yumuşaklığını kaybetmiş ciltlerde,nemlendirici,yapılandırıcı ve anti-oksidan özellikleri ile yaşlanma belirtilerini önlemek için etkilidir.Zengin ve çok çeşitli formülü ile cildi dolgunlaştırır,epidermisin nemlendirmesini sağlar ve cildin yapı taşlarını bir araya getirerek cildi besler.Hasar gören ciltlerde,yanma hissini azaltır ve iyileşmeyi hızlandırır.Cildi yumuşak kadifemsi bir dokuya kavuşturur.


Şimdi ise 1,5 ay kullandıktan sonraki etkilerinden kısaca bahsetmek istiyorum. Ben biraz sabırsız bir insanım. Ne olacaksa hemen olsun isterim. 1 hafta kullandıktan sonra hadi artık bir işe yarasın, hani çok iyi kremsi, nerede bunun etkileri demeye başladım. Ancak daha sonra belki uzun süre kullanırsak etkilerini görürüm deyip kullanmaya devam ettim. Evet hakkında söylenenler tamamı ile doğruymuş. 3. haftada cildimin değişime uğradığını fark ettim. Karmadan yağlıya dönük cilde sahip olduğum için T bölgemde parlama ve yağlanma oluyor. Bu mucizevi pembe krem parlamayı azalttı. Hatta matlaşma sağladı.


Cildimde fark ettiğim bir diğer değişim ise yüzümdeki derileri önce pul pul döktü ve yerine pürüzsüz ve yağsız, ancak nemlenmiş, yumuşacık bir cilt geldi. Nemlendirmesini çok beğendim. Yağlı bir yapısı olmadığı için cildimde strese bağlı olarak çıkan sivilcelerimi kurutup yok etti. Cildindeki lekelerin görünümünü hafifletti. Hatta cildime hoş bir pembelik dahi verdi. Öyle ki makyajla kamufle ettiğim soluk tenimi makyajsız gören annem, cildimi makyajlı sandı :)
Bu süre zarfında Vitacreme B12‘nin cildime yaptığı etkiler bunlar. Gerçekten hakkında yapılan tüm övgüleri hak ediyormuş.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.