Physicians Formula Shimmer Strips Shadow & Liner ( Nude Eyes) - 9'lu Göz Farı


P.Formula S.S Nude Eyes göz farı bugünkü blog konuğumuz. Öncelikle ambalajına aşık olduğum için aldığım bir ürün. Naturel renklerlen oluşuyor olması da cabası. Küçük boyutlarda olduğu için de rahatlıkla çantaya atıp çıkmalık bir ürün. Pembe plastik zemin üzerine siyah dantelli ve yine pembe küçük kurdeleli cici bir ambalajı var. 


Kapağının mıknatıslı olması çok kullanışlı. Aynası yok. Ama her nedense bu üründe ayna olmaması daha çok hoşuma gitti. İçerisinden kullanışsız bir süngerli fırça çıkıyor. Madem bu kadar güzel ürün yapıyorsunuz, fırçasını da kullanışlı bir şey yapın da tam olsun. 9 farklı renkten oluşan bu far paleti ıslak /kuru ve liner olarak kullanılabiliyor. Parfüm ve paraben içermiyor. Hassas gözler ve lens kullananlar rahatlıkla tercih edebilirler. Ayrıca tüm göz renkleri için uygun renk tonlarına sahip.


En baştaki siyah renk hariç tüm renkler ışıltılı. Kuru kullanımda renklerini tam verememek gibi bir sorunu var. Örneğin buğulu makyaj yaptığımda baştaki iki renk hariç diğer renkler tek renk gibi duruyor. Sanırım sadece ıslak ve liner olarak kullanılması çok daha uygun. Pigmenti ve kalıcılığı orta seviyede. Buna rağmen severek kullandığım bir ürün. Çünkü çok belirgin göz makyajını zaten sevmiyorum :) Üstelik gözüme ve cildime zarar vermiyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.