Bioderma Sensibio AR Compact - Golden SPF 30

Daha önce fondöten kullanmadığımı, bunun yerine fondötene muadil ürünler kullandığımı belirtmiştim. Ancak Bioderma Sensibio AR, hafif yapılı bir kompakt fondöten olduğu için bir şans vermek istedim. Bu ürünün Light ve Golden olmak üzere iri ayrı renk tonu var. Bendeki rengi Golden. Orta koyulukta pembe alt tonlu bir renge sahip. Cildimin bir ton koyusu olup yaz aylarında yanmamla birlikte eşit duruyor.


İnce bir yapısı olduğu için kapatıcılık sağlamıyor. Zaten hedefi kapatıcılıktan ziyade ciltteki kızarıklıkları giderip, cilt rengini eşitlemek. Ürünün en güzel yanı SPF 30 ile güneşin zararlı ışınlarından cildi korumak. Benim gibi Karma/Yağlı cilde sahipseniz parlamaya neden olacak bir ürün. Üzerinden mutlaka pudra ile geçmeniz gerekiyor. Gözenekleri tıkayıp sivilcelere neden olmuyor. Parfümsüz yapısı sayesinde parfüme alerjisi olanlar da rahatlıkla kullanabilir.


Ürünün ambalajı oldukça sağlam.İçerisinde ürün boyutunda aynası var ve altında bir tane sünger bulunuyor.Ürünü süngerle uygulamak bana daha kolay geldi.Ayrıca çantaya atıp çıkmalık günü kurtaracak bir ürün.Ürünü denemek isterseniz LilaKutu'dan ulaşabilsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.